Motivasjon før kveldens trening.. I need it!


Da er det klart for kettlebell og spinning. Nesten så jeg gruer meg, men vondt må det bli om kroppen skal snurpes litt sammen. I min verden er det jo bikinisesong også i julen i år, så da er det bare å stille opp på trening.

Egentlig er vel ikke bikinisesongen den viktigste grunnen til at jeg trener, men motivasjonen øker jo på når jeg tenker på strender, palmesus og øl i solnedgangen.

Trening er også bra for å unngå å bli stiv kjenner jeg. Om jeg ikke trener på noen uker, blir jeg fort stiv i leddene. Begynner jo å dra på år vet du..

Trening er også bra for mestringsfølelsen, når jeg greier x antall løft eller å sykle beinhardt i x antall minutter, blir jeg helt vill av sjølvtillitt og mestringsfølelse. Er vel det kan kalle treningssrusen!

Ok, da har jeg snakka meg såpass opp at jeg motivert til å ha på meg treningsklær og pakke sekken for et par timer på flotteste Elixia Lade Arena.

Ha en superflott kveld alle mann!

5 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

21.08.2012 kl.17:40

Hehehe, you go girl ;)

Kos deg! Her er det foreldremøte . Deretter kinamat og kos med min verre halvdel :D

On the road again...

21.08.2012 kl.18:08

Tenk på den fantastiske følelsen du får når du har gitt alt og du tusler ut ferdig svett, sliten og øm i musklene! Den kick ass følelsene trening gir, den følelsen som lurer på om du har fått i deg noe rusmiddel av noe slag fordi du bare svever og er såå fornøyd med deg selv!!! :) Det er motivasjon det!

Mindness

22.08.2012 kl.12:57

Hvis du er ute etter mer motivasjon, så er jeg innom temaet på den nyoppstarta siden min:

http://keysofmind.wordpress.com/

ha en fin dag!

tuva

23.08.2012 kl.12:57

Mindess: Tusen takk for linken :)

Dere andre, thank you both!

marthe

24.08.2012 kl.22:39

Kettelbell, fantastisk god trening! Jeg tror ikke jeg kan si at jeg vet om noen treningsform som gir så enormt resultat som kettelbell! :-) Godt valg! Husk du trener ikke for å bli yngre, men eldre :-) klem!

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

34, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits