Ta vare på deg selv!

Livet er er så fult av alle mulige settinger, situasjoner og øyeblikk. I noen av dem er vi helt ute av kontroll feks pga av sinne, mistro, sjalusi og andre kjipe følelser. Mens andre dager er skjoldet vårt så tykt at ingenting biter på. Selv om vi sovner av, mister bussen, og får store regninger, så er livet godt å leve uansett. De dagene er viktige. De gir oss overskudd, energi og glede som gjør at vi kan takle de dagene som er litt kjipere. 

Så hvordan kan vi få flere skjold-fulle dager, hvordan lade oss opp slik at de kjedelige dagene kommer litt sjeldnere? Livet må jo også være kjedelig altså, mistforstå meg rett. Men jo mer positivt vi ser på livet, jo bedre må det jo bli, ikke sant?

Da må vi finne noe som gir oss denne gleden, ofte betyr det å realisere seg selv på noe vis, gjøre noe kun for seg selv. Jada, vi skal gjøre mye godt for andre også, men det er vanskelig om vi ikke har vært gode mot oss selv først.

For meg er trening og venninnekos noe som gir meg nok energi til å takle motgang. Jeg blir helt som Hulken jeg når jeg har trent. Jeg er superfornøyd! Venninnekosen er jo viktig for oss alle og i en tarvel småbarnshverdag med full jobb, slitne ettermiddager, treninger og oppgaveskriving kan det være lettere å bare slenge seg i sofaen og ikke gjøre noe. Det må også til noen ganger, men oftest er det best å treffe noen som gir deg energi og som du kan piffe opp, bare ved å være deg. Ingen krav, bare joggebukse og god prat. I love it!

Hva gir deg energi til å møte de grå dagene?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

34, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits