Hvordan har du det egentlig?

Livet byr på muligheter, det går som det går. Det går som det går, så lenge det går (sangtekst av MonsterBlomster)

 

Hvordan har vi det egentlig? Vanligvis er det et spørsmål man forbinder med noe trist, at livet ikke er fint, at man ikke har det godt, sånn egentlig. Det tenker jeg ialllefall. og hva godt kommer det ut av det?

Jeg oppfordrer deg til å ta en sjekk med deg selv og takke litt for at livet faktisk er ganske skjønt.
For min del har jeg en utrolig flott og vakker datter, frisk og sunn, halvgal og herlig. Hun beriker livet mitt på uante måter og hun er min, eller vår da!

Jeg har en fin jobb. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag og jeg synes flesteparten av arbeidsoppgavene mine er kjekke.

Vi har en nydelig leilighet, som helt sikkert trenger noe love and care, men den er helt utmerket for oss.

Jeg deler denne leiligheten med den skjønne datteren og pappaen hennes, han passer meg godt han også Fin og snill fyr.. nevnte jeg kjekk? Herlig mann som jeg rett som det er misforstår, noe som ikke er like gøy, men duverden, det beriker da livet det også.

Sånn ellers er jeg i god form (bortsett fra en kink i nakken og lite søvn), jeg kan gå, jeg kan sykle og jeg kan trene, iallefall på dager jeg ikke har kink..

Jeg jobber med en masteroppgave, som blir mer og mer spennende for hver dag. 

Jeg kan glede meg til fine ferier og fine helger med famiien min.

Så sånn egentlig, så har jeg det superfint!Jeg trenger ikke å bekymre meg for om vi har råd til nye ullklær til vesla. Jeg kan kjøpe alle bollene og sjokolade jeg vil. Vi kan reise på ferier når det passer oss. Vi har mat på bordet og en bil som virker. Trenger ikke å bekymre meg for hvor morgendagens ressurser skal komme fra.

U catch my drift? LIVET ER NYDELIG og vi trenger ikke så mye ytre stimuli for at livet skal være en rosa sky, det holder å sammenligne seg med omtrent hele verden,

for flesteparten skulle nok ønske at de var i våre sko!

Så om du mot formodning skulle finne på å gjøre noe dumt som setter dine herligheter som innbygger her i Kardemommeland i fare, ja da får du takke deg selv. (For vi har alle muligheter i verden til å ha det bra)

Livet er fantastisk, så hvorfor ikke leve det fullt ut?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hjelpmegselv

hjelpmegselv

34, Trondheim

Prøver å forandre verden gjennom meg selv. Prøver å bli bedre på flere plan. På andre plan er jeg helt ok og duger i massevis. Elsker å reise, øl, snille unger, krabbeklør, jobben min, stille stunder, bråkene stunder, en klapp på skuldra og en pizza på fredag. Vi har jo antagelig bare dette ene livet!

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits